Novinka v Česku: Odpolední televizní zprávy budou moderovat dvě ženy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Novinka v Česku: Odpolední televizní zprávy budou moderovat dvě ženy!

Odpolední Televizní noviny na Nově budou moderovat dvě ženy: Renáta Czadernová (vlevo) a Kristina Bastienová-Kloubková.
Odpolední Televizní noviny na Nově budou moderovat dvě ženy: Renáta Czadernová (vlevo) a Kristina Bastienová-Kloubková. (TV Nova)

PRAHA – Odpolední Televizní noviny budou poprvé v Česku uvádět dvě ženy! V televizi Nova proběhne od května revoluce na moderátorských postech. Renáta Czadernová (22) opustí Pavla Dumbrovského a vytvoří novou dvojici s moderátorkou Snídaně s Novou Kristinou Bastienovou-Kloubkovou (32).

Michaela Ochotská na Nově zůstává

Zprávy uváděné dvěma ženami budou v novodobém televizním vysílání v Česku raritou. „Ve světě to není novinka, inspirovali jsme se například zpravodajstvím Sky News,“ říká ředitel zpravodajství a publicistiky Martin Ondráček. Renáta Czadernová s Kristinou BastienovouKloubkovou se budou v odpoledních zprávách střídat s dvojicí vytvořenou Michaelou Ochotskou a Pavlem Dumbrovským. Ochotská tedy Novu neopustí a v nejsledovanější televizi zůstává.

Do večerních »nováckých« Televizních novin se už od pátku 1. května vrátí Lucie Borhyová (31). Do studia zasedne opět po boku Reye Korantenga. „Moc se na diváky těším. I na Reye. Nedovedu si vůbec představit, že bych Televizní noviny uváděla s někým jiným,“ nechala se Lucie slyšet pro server tn.cz. Střídat se budou s Karlem Voříškem a Markétou Fialovou.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.