Štěpánka Duchková: Dvojčata jsou na světě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Štěpánka Duchková: Dvojčata jsou na světě!

Štěpánka Duchková je od včerejška maminkou.
Štěpánka Duchková je od včerejška maminkou. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Bývalá hvězda zpráv televize Prima Štěpánka Duchková (36) včera dopoledne přivedla v pražské porodnici U Apolináře na svět dvojčátka! „Ještě jsem je neviděla,“ řekla nám včera zesláblým hlasem sympatická obrýlená moderátorka.


„Jmenují se Honzík a Adámek a na svět přišli zhruba po jedenácté hodině po hodinovém porodu. Teď jsou v inkubátoru. Jeden má 1,9 kg a druhý jen 1,2 kg. Ten byl chudáček celý utlačený, protože mám malé břicho, málem se tam nevešel,“ svěřila se nám hned po probuzení Duchková. Otcem dětí je její partner Jan Hruška. „U porodu nebyl, ale kluky už viděl dvakrát a říkal, že jsou po něm. A mají prý podivné účesy. Už se na ty svoje drobečky těším, uvidím je v pátek,“ dodala Štěpánka. Poté, co informaci jako první včera přineslo www.ahaonline.cz, jí telefon zaplavily gratulace. „Z nemocnice by mě mohli propustit za pět dnů, zatím bez chlapečků, kteří se narodili o tři týdny dříve,“ uvedla. A proč rodila pod celkovou narkózou? „Při jedné operaci s lokální anestezií jsem pak na den přestala slyšet. Nechtěla jsem to znovu riskovat, a tak mě uspali úplně,“ dodává na závěr moderátorka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.