Sporťačka Jana Adamcová: Dere se zpět na Novu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sporťačka Jana Adamcová: Dere se zpět na Novu

Jana Adamcová by se po porodu chtěla už vrátit na obrazovku televize Nova.
Jana Adamcová by se po porodu chtěla už vrátit na obrazovku televize Nova. (Aha! – Martin Hykl, Marie Votavová)

PRAHA – Ještě před nedávnem se sporťačka Jana Adamcová (37) zpátky za moderátorský pultík Sportovních novin na Nově nedrala. Jenže teď je všechno jinak! Jana chce okamžitě zpátky své místo! Ale vedení Novy odmítá respektovat její požadavky.


Vyhozený Poulíček: Televize ji nepotřebuje!

„Nejraději by se vrátila okamžitě a dělala minimum, nejlépe nic,“ tvrdí dobře informovaný zdroj.

„Dělá tady pěkné peklo, je to úplný blázinec, co se tady děje okolo jejího návratu. Trvá na tom, že už včera bylo pozdě na její comeback,“ dodává náš zdroj.

A situaci potvrzuje i vyhozený Pavel Poulíček. „Jana by měla nastoupit 1. května, po právní stránce je to všechno v pořádku, po mateřské jí musí nabídnout zpět její místo. Co jsem však slyšel já, chce zase jet jen na půl úvazku, samozřejmě kvůli dítěti, a to není žádoucí. Kliknutím zvětšeteNova takové »pracanty« v největším šetření v historii televize samozřejmě nepotřebuje,“ tvrdí Poulíček, kterého nahradila blondýna Ivana Vavřínová.

„Všichni jedou naplno a samozřejmě se bouří proti tomu, aby měl někdo jen několik služeb měsíčně,“ dodává náš zdroj.

Bohužel ani peklo rozpoutané mezi Novou a kdysi dvorním režisérem Jiřím Adamcem jeho ženě v současné situaci neprospívá. „Nemám ještě ani rozpis služeb, ale oni mě musí vzít zpátky. Tak zněla dohoda, když jsem odcházela na mateřskou,“ tvrdí Adamcová. Teď už je to jen otázka - kdo s koho.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.