Miss Slovensko: Kraus se propadl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miss Slovensko: Kraus se propadl!

Takhle se Jan Kraus poroučel k zemi.
Takhle se Jan Kraus poroučel k zemi. (: ČTK, Youtube)

BRATISLAVA – Vyhlašování slovenské Miss a následný večírek se nesly ve znamení trapasů. Nejprve »zazářil« moderátor večera Jan Kraus (55), který se na pódiu nevyhnul díře, do níž zahučel – kromě posměchu účinkujících si odnesl i krvavá kolena. Páteční oslavu si bohužel ani příliš neužila novopečená Miss Slovensko Barbora Franeková (20). Té způsobil ostudu její otec bezdomovec.


Kliknutím zvětšete„Do té díry už během zkoušek občas někdo spadl, Kraus se tím, jak jinak, hrozně bavil,“ tvrdí lidé ze zákulisí slovenské Miss. Večer ale na posměvačného Krause čekala »sladká« pomsta. Natáhl se i on. „Když začal přímý přenos a Kraus byl uveden na jeviště, najednou si to šine přímo do té díry, do které spadl,“ tvrdí náš zdroj. Zkušený moderátor samozřejmě briskně vyskočil a tvářil se, jako by se nic nestalo. „To, že má krvavá kolena od toho pádu, zjistil až po přenosu. Zahučel tam ale pěkně,“ vychutnává si Krause jeden z organizátorů soutěže.
Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteNovopečená slovenská Miss Barbora Franeková se zase na párty po skončení soutěže obávala, že jí přijde gratulovat také její otec. Bývalý slavný boxer Ján Franek, majitel bronzu z olympiády 1980, nyní přespává v charitativním středisku pro bezdomovce. Na cestu do Bratislavy si dokonce musel půjčit od kamarádů. Na večírek pak skutečně dorazil a nové Miss udělal pořádnou ostudu. Nevšímal si, jak je dcera trapností rudá, neustále na ni cosi pokřikoval a i přes její odmítání za ní chodil.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.