Mareš vyhrožuje novinářům: Já vás zničím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mareš vyhrožuje novinářům: Já vás zničím!

Leoši Marešovi došla trpělivost a ohání se tím, že zničí novináře, kteří o něm píší.
Leoši Marešovi došla trpělivost a ohání se tím, že zničí novináře, kteří o něm píší. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Moderátorovi Leoši Marešovi (32) došla trpělivost. Všudypřítomné články o jeho údajné milence Gábině Dvořákové ho vytáčejí natolik, že se neudržel! „Já vás zničím,“ začal Mareš vyhrožovat novinářům!


Tahle útočná věta zazněla chvíli poté, co se na jednom večírku rozpoutala debata o jeho poměru s Dvořákovou. Ještě víc ho však vytočila konverzace o tom, že podvádí manželku, která mu už brzy porodí druhé dítě. Přitom Leoš dlouho mlčel a ke kauze se odmítal vyjadřovat. Až teď se přestal ostýchat a místo toho, aby podal nějaké rozumné vysvětlení, rozhodl se bránit útokem!

Kliknutím zvětšete„Co vám je do toho?“ oháněl se okolo sebe Mareš, který se na večírku v pražském baru Life Café vyhýbal jakékoli konzumaci alkoholu. A chvíli nato se pustil do další potyčky. „Ty největší špíno,“ osočil přítomnou reportérku jednoho společenského periodika. Kursy sebeovládání by mu zřejmě v tu chvíli přišly vhod. Možná by se měl zamyslet spíše nad sebou než začne kritizovat druhé. Leoš si totiž neuvědomil, že celou kauzu rozpoutal jen on sám. Kdyby si hleděl jen své ženy a netahal se s cizími dívkami, mohl si své okamžiky slávy užívat v klidu...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.