Lucie Bílá v Moskvě - Hurá na nákupy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lucie Bílá v Moskvě - Hurá na nákupy!

Na Rudém náměstí si Lucie i zatancovala.
Na Rudém náměstí si Lucie i zatancovala. (: DAVID KUNDRÁT)

MOSKVA – Zpěvačka Lucie Bílá (43) se ukázala jako velká samaritánka. V jednom z moskevských kostelů, kam zašla po nepříjemné zkušenosti z letadla, které se při přistání málem střetlo s dalším strojem (deník Aha! informoval), zapálit svíčku, zakopla neznámá nebohá stařenka o schod u oltáře.

Pomohla nebohé stařence a taky tancovala na Rudém náměstí

Bílá byla první, kdo jí přiskočil na pomoc. Když se ujistila, že je stařenka opět na nohou, tak se s klidným svědomím přesunula se svým pianistou Petrem Maláskem a synem Filipem k patriarchovi domů na sváteční oběd. A potom hurá na Rudé náměstí a na pořádné nákupy!

Lucie Bílá si nenechala ujít ani procházku po Rudém náměstí a pohled na malebný Kreml. Dokonce si na něm střihla malý taneček, kterým oslnila všechny přítomné, dokonce i místní milici. Tím se ale Bílá nenechala vystrašit a dotancovala až ke kostelu Vasila Blaženého. Bohužel se ale nemohla podívat do mauzolea, které bylo zavřené.

To si ale vynahradila nákupy v luxusním obchodním domě Gum v centru Moskvy, kde utratila majlant. „Konečně můžu nakupovat bez dozoru. V Praze se mi to nepoštěstí, tak si to musím užít,“ libovala si zpěvačka, která začala s nákupy ve tři odpoledne a ještě v deset večer neměla dost. „Hlavně už nepouštějte maminku do žádného krámu,“ snažil se lobbovat u máminy delegace Filip, který už v osm večer měl dost.

Zvlášť na větvi byl z toho, když si Bílá koupila igelitky s matrjoškou. Poté zašla do nejdražšího krámu s potravinami v Moskvě pro milovaný kaviár. „Bez kaviáru nemůžu odjet. Miluju ho,“ olizovala si Slavice rty již při pouhém pohledu.

Celodenní nákupy zpěvačku zmohly natolik, že se po příchodu na hotel zavřela na pokoji, aby si odpočinula.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete


Jak dopadl Luciin včerejší velký koncert v Moskvě? Čtěte již zítra v deníku Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.