Bartošová zapomíná na staré dluhy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bartošová zapomíná na staré dluhy!

Povedené manželství: Jiří Pomeje dluží 60 milionů, Iveta Bartošová statisíce.
Povedené manželství: Jiří Pomeje dluží 60 milionů, Iveta Bartošová statisíce. (Aha! – Karel Kopáč)

PRAHA – Vydělává miliony, ale zapomíná splácet staré dluhy! Zpěvačka Iveta Bartošová (43) už víc než rok nepolyká prášky a nezapíjí je alkoholem, naopak vydělává těžké miliony po novém rozjezdu své kariéry.

Když jí bylo nejhůř, půjčila jí kamarádka tři sta tisíc! Dodnes je nemá zpět...

Jenže jedné z nejvěrnějších kamarádek, Petře Pavelkové (36), dodnes dluží tři sta tisíc korun z doby, kdy byla na dně a neměla ani na jídlo. A k placení se prý samozřejmě nemá…

„Iveta byla tehdy ve srabu a neměla ani na placení hypotéky za dům v Uhříněvsi, ani na jídlo. Petra si vzala tedy úvěr na tři sta tisíc, aby jí pomohla. Dnes se Bartošová zmátořila a vydělává dost peněz na to, aby Petře, která dál splácí desítky tisíc měsíčně, peníze vrátila. Vždyť její manžel Pomeje pořád hází miliony! Nějak se jim oběma ale do splácení nechce,“ říká blízká kamarádka Petry Pavelkové, bývalé šéfky fanklubu a oficiálních webových stránek Ivety, která navíc léta plnila funkci výstřižkové služby. A navíc naráží i na šedesátimilionovou pohledávku Jiřího Pomejeho za film Andělská tvář.

„Nezlobte se, ale nechci to rozmazávat. Od té doby, co jsem se k Ivetě naprosto slušně vyjádřila a v médiích se pak začaly objevovat nechutné pomluvy, nechci mít další nepříjemnosti,“ řekla nám Petra Pavelková smutně. Není divu; poté, co Bartošové věrně sloužila dvacet let, se dočkala odkopnutí a nadávek. V týdeníku Rytmus života se na popud Ivety a jejího manžela dokonce objevilo i obvinění z toho, že je Petra lesbička a Ivetu potají milovala.

Z dluhu se ale Iveta, která během včerejška nezvedala svůj mobilní telefon, jen tak nevykroutí. Podle našeho důvěryhodného zdroje se totiž Petra naštěstí pojistila smlouvou a tak o své peníze asi nepřijde.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.