Ochotská – Ujfaluši: Velký podvod Novy? Záhada s prstýnkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ochotská – Ujfaluši: Velký podvod Novy? Záhada s prstýnkem!

„Myslíš, že je pravej?“ jako by se Míši ptala její kamarádka.
„Myslíš, že je pravej?“ jako by se Míši ptala její kamarádka. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

PRAHA – Je nečekaný rozchod »novácké« zprávařky Michaely Ochotské (24) s bývalým kapitánem české fotbalové reprezentace Tomášem Ujfalušim (31) dobře nahraný podvod, nebo jen krutá realita?

Místo rozchodu svatba? Nebo...

Zinscenovali vše oba milenci ve spolupráci s televizí Nova, aby mohli v tajnosti chystat velkolepou svatbu a hlavně měli klid na svoji práci, nebo se Ujfaluši opravdu vnadné blondýnky již nabažil a přesměroval svoji pozornost zase o dům dál? Náš zdroj tvrdí, že jsou stále spolu. Ba co víc! Prý chystají svatbu!

„Co se týče Michaely Ochotské a Tomáše Ujfalušiho, napadlo vás, že to všechno třeba udělali jen jako mediální tah, aby odvrátili pozornost od svého vztahu či plánované svatby? Tomáše znám už několik let. Můžu potvrdit, že to byla – je Láska s velkým L. Co chytřejšího tedy mohli udělat, než oba říct, že se rozcházejí,“ tvrdí člověk, který si říká koudy22. Vše by tomu nasvědčovalo. Fotoreportérům deníku Aha! se totiž podařilo nafotit Ochotskou ve středu večer v centru Prahy, jak se svým kamarádkám chlubí briliantovým prstýnkem, který zdobí její levý prsteníček. Jak si ale vysvětlit chování Ochotské z minulého pátku. To totiž přijela celá hysterická a uplakaná do rodného Bruntálu, aby se vybrečela mamince na rameni, protože ji Ujfaluši v pondělí odkopl. Že by jen dobře zinscenovaná lež? Kde je nyní pravda? Lidé, kteří ale Ochotskou znají již několik let, tvrdí: „Určitě ji opustil. To s prstýnkem je nyní jen hra pro diváky, aby dokázala, že ji žádný rozchod nerozhodí!“

Další možností je pokus o dezinformaci ze strany vedení televize Nova, aby uklidnili mediální hon na svou novou moderátorskou hvězdu! A nebylo by to poprvé! Nova totiž v posledních týdnech vypustila naschvál již několik nepravdivých informací a vrchol byl, když mluvčí televize Michaela Fričová tvrdila, že Martin Dejdar coby Ozzák ze sitcomu Comeback si zazpívá s legendárním Ozzym Osbournem…

Zda se bude Ochotská vdávat, nebo je jen protřelou sběratelkou drahých dárků od svých exmilenců, se časem ukáže. Smutné ale je, že do podobných hrátek se začínají zapojovat i oficiální oddělení Novy. A to by se televizi mohlo brzy vymstít!

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

11.4.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.