Miroslav Moravec (†70) - A poslední přání: Oholte mě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miroslav Moravec (†70) - A poslední přání: Oholte mě!

Rozloučit se přišli i herečtí kolegové Petr Kostka (vlevo) a Jaroslav Satoranský (vpravo).
Rozloučit se přišli i herečtí kolegové Petr Kostka (vlevo) a Jaroslav Satoranský (vpravo). (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

PRAHA – Na pohřbu krále českého dabingu Miroslava Moravce (†70), který minulý týden podlehl rakovině plic, se sice sešla celá umělcova rodina v jedné síni, cestu k sobě však přeci jen nenašla.

V den pohřbu ukázali poslední foto

Zatímco v předních lavicích pro pozůstalé usedli Moravcovy sestry Milada a Marie s hercovým synovcem Jardou, Moravcův vlastní syn Prokop s maminkou Mílou zůstali stát v zadních řadách a se zbytkem rodiny se zjevně setkat netoužili. A zatímco každý člen rodiny a přátel se tak s Mirkem loučil po svém, hercovi kamarádi na něj zavzpomínali na stránkách deníku Aha!, který exkluzivně přináší poslední Moravcův snímek z nemocnice před smrtí. Jak herec trávil poslední dny? Proč bylo jeho posledním přáním oholit se? A o co prosil své příbuzné?

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Více čtěte ZDE!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.