Miss Lutovská a Šťovíčková ve špitále - Chtěli je do postele! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Miss Lutovská a Šťovíčková ve špitále - Chtěli je do postele!

Fotografie
Fotografie (internal)

HRADEC KRÁLOVÉ – Letošní Česká miss Iveta Lutovská (25) a vicemiss Zina Šťovíčková (18) jsou zralé na doktora! Při návštěvě dětské chirurgie ve Fakultní nemocnici Hradec Králové Iveta totiž přiznala těžký úraz kladivem a Zina migrény.

Letošní Česká miss Iveta Lutovská (25) a vicemiss Zina Šťovíčková (18) jsou zralé na doktora! Při návštěvě dětské chirurgie ve Fakultní nemocnici Hradec Králové Iveta totiž přiznala těžký úraz kladivem a Zina migrény.

„Když jsem byla malá, upustil tatínek ze střechy kladivo a několik týdnů jsem pak měla problémy. Snad proto jsem doteď tak praštěná,“ vzpomínala kráska na své zdravotní problémy a minulé návštěvy nemocnic. Její kamarádka Zina zase připomněla své urputné bolesti hlavy.

Missky přinesly dětem spolu s organizátorem charitativních akcí Davidem Novotným, který krásky vodí na oddělení každý rok, spoustu dárků. Někteří malí pacienti byli z dívek natolik nadšeni, že je chtěli hned do postele – na čtení pohádek!

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.