Jan Šťastný alias primář Frynta z Ordinace: Další zářez na pažbě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jan Šťastný alias primář Frynta z Ordinace: Další zářez na pažbě!

Jan Šťastný má na mladé krásky ze seriálu Ordinace v Růžové zahradě štěstí. Tentokrát mu podlehla Bára Petrová.
Jan Šťastný má na mladé krásky ze seriálu Ordinace v Růžové zahradě štěstí. Tentokrát mu podlehla Bára Petrová. (Showpix.cz)

PRAHA – Playboy »nováckého« seriálu Ordinace v Růžové zahradě Jan Šťastný (43) má novou milenku. Po vášnivém vztahu s herečkou Markétou Plánkovou (30) a románku s mladičkou Veronikou Novou (23) skončila v jeho náruči další kráska.


A překvapivě opět ze stejné »ordinace«...

Tak tomu se říká kolotoč! Přestože herci Šťastnému před časem utekla manželka Lenka (49) k řediteli brněnského Národního divadla Danielu Dvořákovi (54), on si z toho hlavu nedělá. Atraktivní herec byl totiž spatřen v centru Prahy s mladou a přitažlivou herečkou Bárou Petrovou (23), kterou můžete znát jako Lenku ze stejného seriálu. „Byli spolu v jednom podniku v centru Prahy a celou dobu se k sobě lepili. Když vyšli, Kliknutím zvětšetenabídl galantní Šťastný své nové partnerce rámě a zamířili spolu do noční Prahy,“ Kliknutím zvětšetepopsal situaci fotograf, který jim byl na stopě.

Peterová rozhodně není první a nejspíš ani poslední seriálovou herečkou, se kterou se herec stýká. V jeho náruči skončila i Veronika Nová, kterou svedl na večírku televize Nova. Celý večer se s ní vášnivě líbal. Tvrdilo se však, že to byla zástěrka, aby odvedl pozornost od své pravé milenky. „Honza z večírku odcházel s Markétou Plánkovou, a jen co byli z dohledu fotografů, už spolu šli ruku v ruce,“ popisoval Kliknutím zvětšetekdysi milostné jiskření herců zdroj ze štábu. „Konečně si uvědomil, že manželka se k němu nevrátí, všechna ta nahromaděná sexuální energie, kterou si šetřil pro ni, v něm prostě explodovala,“ říkal tehdy Šťastného kamarád s tím, že výsledkem řádění uvolněného chtíče je právě nezadaná Plánková.

Poté, co se ale Plánková vrátila k manželovi, musel Šťastný začít lovit v nových vodách a v jeho náručí skončila další kráska. Otázkou je na jak dlouho...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.