Dcera Markéty Hrubešové - Nejdřív pláč a pak... Suverénní modelka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dcera Markéty Hrubešové - Nejdřív pláč a pak... Suverénní modelka!

Christel, dcera herečky Markéty Hrubešové, se za maminkou jen nešťastně vlekla...
Christel, dcera herečky Markéty Hrubešové, se za maminkou jen nešťastně vlekla... (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Herečka Markéta Hrubešová (37) »zaprodala« svou dcerku Christel (3)! Na módní přehlídce ji totiž navlékla do značkového oblečení a donutila vlézt na přehlídkové molo. Pro malou Christel to byl ale takový šok, že začala uprostřed mola brečet.

Herečka Markéta Hrubešová (37) »zaprodala« svou dcerku Christel (3)! Na módní přehlídce ji totiž navlékla do značkového oblečení a donutila vlézt na přehlídkové molo. Pro malou Christel to byl ale takový šok, že začala uprostřed mola brečet.

„Chudák holka. Proč ji vůbec brala na molo? Vždyť je vidět, že se jí vůbec pozornost lidí nelíbí,“ šuškali si hosté přehlídky, když na molo vstoupila herečka s dcerkou, z jejíž tváře bylo znát, že prožívá opravdová muka a za maminkou se jen nešťastně vlekla. Když ale Hrubešová vyšla na molo podruhé, byla její dcerka jako vyměněná. Z plaché holčičky, která schovávala ubrečenou tvářičku, se najednou stala exhibicionistka, které patřilo celé molo! Že by jí maminka v zákulisí domluvila? Za podobný výkon by se totiž nemusela stydět žádná světová topmodelka. Však se také Christel dočkala uznání a dostala od organizátorů dokonce kytici!

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.