Zuzana Vejvodová a Pavel Nečas: Tajní milenci z ULICE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zuzana Vejvodová a Pavel Nečas: Tajní milenci z ULICE

Zuzana Vejvodová přestavuje v seriálu svobodnou matku rošťáka Borise. Pavel Nečas hraje v Ulici barmana.
Zuzana Vejvodová přestavuje v seriálu svobodnou matku rošťáka Borise. Pavel Nečas hraje v Ulici barmana. (TV Nova)

PRAHA – »Novácký« nekonečný seriál Ulice se může chlubit další velkou láskou! Poté, co se ke vztahu v reálném životě přiznali herci Adrian Jastraban a Bianka Ištoková, milenecký poměr praskl i na Zuzanu Vejvodovou (28) alias svobodnou matku Libuši a Pavla Nečase (43), který hraje barmana.


Vejvodová s Nečasem svůj vztah doposud tajili. „Začali jsme spolu žít ještě před natáčením Ulice. Při natáčení se navíc ani nepotkáme, tak by moc šancí k seznámení nebylo,“ potvrdila deníku Aha! s úsměvem sympatická Zuzana, která se v seriálu objevila teprve nedávno s nově příchozí rodinou Nekonečných. Jak Vejvodová přiznává, její přítel je fajn, ale kdyby Kliknutím zvětšeteměl být stejný jako postava, kterou v Ulici hraje, doma by ho nechtěla. „Momentálně se jeho role vyvíjí opravdu negativně, ve skutečnosti ale takový naštěstí vůbec není,“ směje se a dodává, že i když má s Pavlem pevný vztah, na svatbu nemyslí a děti nechává osudu. Není divu, její partner je totiž rozvedený a má syna Nikolu (14). A jakou zálibu má dvojice společnou? „Času je minimum, ale když už nějaký máme, chodíme hrát golf. Já začínám, ale Pavel je v tom výborný,“ chválí svého přítele Zuzana Vejvodová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.