Švédská trojka tisíciletí: Goťák s Evou a Vaškem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Švédská trojka tisíciletí: Goťák s Evou a Vaškem!

PRAHA – Hudební událost století! Takhle organizátoři popisují červnový galakoncert toho nejlepšího z nejlepších zpěváků, totiž Karla Gotta (69).


Nejpopulárnější zpěvák české pop-music, nositel 34 Zlatých slavíků, se rozhodl, že svoji »sedmdesátku« oslaví ve velkém. Na 11. června od 19.00 si prostřednictvím GoJa, agentury Gott – Janeček, do pražské O2 areny pozval na stovku hvězd české a slovenské hudební scény.

A na koho se Gottovi fanoušci, krom mistra samotného, mohou těšit? Během tříhodinové grandiózní show vystoupí Lucie Bílá, Hana Zagorová, Petrové Hapka a Nagy, Richard Tesařík a dlouhatánská řada dalších známých umělců. Mnohé možná překvapí, že uvidí i »dechovkový fenomén« – nerozlučné duo Evu a Vaška. Ba co víc! Svoje bříško v pokročilém stadiu těhotenství ukáže i Ilona Csáková. A ještě něco: na tuhle divokou jízdu jsou vstupenky v prodeji od dnešního dne!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.