Petr Muk: Doktor mu zakázal zpívat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Petr Muk: Doktor mu zakázal zpívat!

Od své role Leonarda da Vinciho si Muk bude muset na chvíli odpočinout.
Od své role Leonarda da Vinciho si Muk bude muset na chvíli odpočinout. (Aha! – Marek Pátek, Alexandr Malachovský)

PRAHA – Petra Muka (43) alias Leonarda da Vinciho z muzikálu Mona Lisa trápí těžká viróza, která zasáhla i jeho hlasivky! Jindy brilantní zpěvák tak má potíže se zpěvem.


I přes protesty svého lékaře odehrál přestavení pod silnými antibiotiky. Nechtěl totiž nechat divadlo na holičkách, neměl jej kdo alternovat. Zdravotní obtíže jej sužují už několik dní, ale Muka nejvíce mrzí, že jimi trpí i jeho dcera Noemi (2,5). „Těšila se, že se bude koupat v bazénu, ale má ty samé příznaky jako já – horečku, chraptí a zvrací,“ přiznal deníku Aha! chraplavým hlasem Muk. Nakonec ale dal na rady svého lékaře, intenzivně se léčí a dodržuje hlasový klid. „Petr má úžasný hlas a doteď neměl žádné větší obtíže. Kliknutím zvětšeteJenže poslední dobou často trpí virózami a to má vliv na jeho výkon. Už jsme ale zahájili důkladnou léčbu a věřím, že se kompletně uzdraví,“ potvrzuje zpěvákův foniatr Emil Mařík.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.