Kaplický v síni slávy, odvedla ho Kubišová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kaplický v síni slávy, odvedla ho Kubišová!

Jan Kaplický
Jan Kaplický (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Zpěvačka Marta Kubišová (65) posmrtně »odvedla« na sobotním vyhlašování cen Czech Grand Design do Síně slávy architekta Jana Kaplického (†71). Za manžela, který zemřel začátkem letošního roku ve stejný den, kdy se mu narodila dcera, cenu převzala jeho manželka Eliška Kaplicky (30).

„Jsem ráda, že cenu přebírám od Marty Kubišové, protože ta říkala slova: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí. Věřil tomu můj muž Johan, věřím tomu i já, a proto jsem tady, a proto přebírám tuto cenu,“ truchlila v děkovné řeči Eliška Kaplicky. Slavnostním večerem ve Stavovském divadle za účasti Ani Geislerové či Marthy Issové provázel herec Roman Zach, který pro mnohé nepochopitelně zvolil kostým pohádkového vlka, jehož asistentkou byla Červená karkulka. Absolutním vítězem a Grand designérem roku se stal Jan Čtvrtník, a součástí jeho výhry se stala i zakázka d generálního partnera soutěže Mattoni na návrh a výrobu ceny pro příští ročník.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.