Syn Lucie Bílé Filip (14) - Má holku! A je bezva! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Syn Lucie Bílé Filip (14) - Má holku! A je bezva!

Filip k sobě tiskne svou lásku Alex.
Filip k sobě tiskne svou lásku Alex. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

PRAHA – Filip Kratochvíl (14), syn zpěvačky Lucie Bílé (42), prožívá svou první lásku! Pryč jsou časy, kdy byl zakoukaný do hvězdičky Ewy Farné (15), která jeho city neopětovala. Momentálně hoří láskou ke své spolužačce Alex (14), jež je do něj taky po uši zamilovaná.

Filip Kratochvíl (14), syn zpěvačky Lucie Bílé (42), prožívá svou první lásku! Pryč jsou časy, kdy byl zakoukaný do hvězdičky Ewy Farné (15), která jeho city neopětovala. Momentálně hoří láskou ke své spolužačce Alex (14), jež je do něj taky po uši zamilovaná.

Filip poslední dobou září štěstím a příčinou je právě jeho Alex. Ta chodí na stejnou školu o rok výš a jeho láskou je již od září. Seznámil je jejich společný kamarád Marek (14), kterému Alex vracela sešit angličtiny a právě u jeho předání se Filip do Alex zamiloval! Byla to láska na první pohled! „Nevím, jak to bylo u Alex, ale u mě přeskočila jiskra hned, když jsme se seznámili,“ svěřil se Filip exkluzivně deníku Aha!. „Tak jsem se o ni snažil a nakonec jsem zjistil, že se ona snažila o mě. Tak jsme spolu a já jsem rád, jak to je,” pokračuje. A jak jsou na tom mladí milenci s intimnostmi?

Zamilovaný syn Lucie Bílé: Každé rande s Alex je výjimečné!

20.3.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.