Lucie Bílá a Aňa Geislerová - Zahradničily s punčoškami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Lucie Bílá a Aňa Geislerová - Zahradničily s punčoškami!

Lucie Bílá přiznává, že na zahradničení má doma lidi!
Lucie Bílá přiznává, že na zahradničení má doma lidi! (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Chovatelka Českých slavíků Lucie Bílá (42) a chovatelka Českých lvů Aňa Geislerová (32) se sešly v pražské botanické zahradě. A měly napilno! Obě totiž vysazovaly vzácné orchideje. Kdo by si ale myslel, že si k tomu vzaly zeminu a lopatku, je úplně na omylu.

Chovatelka Českých slavíků Lucie Bílá (42) a chovatelka Českých lvů Aňa Geislerová (32) se sešly v pražské botanické zahradě. A měly napilno! Obě totiž vysazovaly vzácné orchideje. Kdo by si ale myslel, že si k tomu vzaly zeminu a lopatku, je úplně na omylu.

Rostlina totiž žije na kmenech stromů, a tak se jejich nástrojem stala obyčejná dámská punčoška, jíž sazeničku přivázaly. Zatímco Bílá není příliš zkušená zahradnice a přiznává, že kytky umí tak maximálně zalít, přivazování jí šlo o hodně lépe než Aně, i když ta je v zahradničení jako doma. „Mám zahradníky a nejsem takový blázen do kytek, abych si s nimi povídala, ale zeleno mám okolo sebe ráda, což se mnou Filípek moc nesdílí,“ smála se Bílá. To Geislerová se tvářila spíš bojovně – vedle rostlinek totiž momentálně bojuje především za realizaci Kaplického knihovny, což si neodpustila zdůraznit ani v botanické zahradě tričkem i svým proslovem.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.