Druhá šance: Dnes večer budete fandit prostitutce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Druhá šance: Dnes večer budete fandit prostitutce!

PRAHA – Selhala jako matka, žena i podnikatelka. Přišla o poslední kousek cti, když se rozhodla si vydělávat prostitucí. Dnešní díl »novácké« Druhé šance bude věnován jeho nejkontroverznější postavě – paní Radce.


 

Hrdinka třetího dílu Druhé šance Radka si pád až na úplné dno způsobila opravdu sama. Měla úplně všechno a nezůstalo jí vůbec nic. Vinou série vlastních chyb o vše přišla, ke konci i o vlastní důstojnost, když se rozhodla, že si vydělá peníze jako prostitutka. Přiznává, že selhala po všech stránkách. 

Jak se z okraje společnosti vyšplhá vzhůru, zpátky do normálního života? Během natáčení našla produkce pro Radku byt a zařídila ho. Uhradila část jejích dluhů a zajistila jí pomoc psycholožky. Hrdinka příběhu podstoupila estetické zákroky, které ji zkrášlily. Poslali ji na dovolenou k moři, vrátila se ke svému koníčku – pletení a háčkování. Z jejích modelů byl nafocen katalog. Práci barmanky si už Radka dokázala najít sama.

Kliknutím zvětšeteZ nejhoršího je venku. Vinu nehledá v druhých, nevymlouvá se na okolnosti. Dokáže si přiznat vlastní vinu a také ví, že za ni ponese odpovědnost. Jediné, co chce, aby jí odpustil její, teď už plnoletý syn. Ten v sobě bude muset najít velkou dávku pochopení, velkorysosti a tolerance k lidským chybám. A stejně tak i televizní diváci při sledování jejího příběhu. Dokáže je Radka přesvědčit, že si Druhou šanci zaslouží opravdu každý? I ten, který chyboval? Její příběh Nova odvysílá dnes od 21.15 hodin.

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.