Bartošová na dovolené: Cítí se jako královna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bartošová na dovolené: Cítí se jako královna

Iveta Bartošová s manželem Jiřím Pomejem se cítí jako v ráji.
Iveta Bartošová s manželem Jiřím Pomejem se cítí jako v ráji. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

PRAHA – Iveta Bartošová (42) a její princ Jiří Pomeje (44) si užívají opravdový luxus. Hotel, který obývají v Hurghadě, připomíná spíše královský palác. Jen hala hotelu může leccos napovědět o tom, jakým luxusem jsou manželé obklopeni.


Křesla polstrovaná brokátem, prokládaná drahým ebenovým dřevem svědčí o kvalitě pětihvězdičkového hotelu. Iveta si žije jako královna – alespoň těch čtrnáct dnů, kdy zmizela z republiky, aby se vzpamatovala z tahanic kolem muzikálu Mona Lisa.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteRozsáhlý komplex ve tvaru podkovy, jehož vnitřní část tvoří několik typů bazénů, si užívá nejen Iveta s Jiřím, ale hlavně syn Artur (12). „Je to pohádková dovolená,“ rozplývá se nad pobytem v Egyptě Bartošová, která si opravdu plnými doušky vychutnává tamní atmosféru.

Čtrnáctidenní pobyt si spokojená rodinka objednala all inclusive. Přestože si vybrali jeden z nejlepších hotelů, nezaplatili právě sumu, která by totálně vyprázdnila jejich konta. Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteŽádné další výdaje už manželé nemají, protože bary, restaurace, sauny, lázně, fitka jsou samozřejmě součástí velkého komplexu, který stojí přímo na pláži.

Jediné, co by snad mohlo spokojené rodince kazit pobyt, je počasí. Devatenáct stupňů není právě ideální teplota na polehávání u bazénu nebo dovádění v moři. Otužilci Pomeje, Bartošová a synek Artur si z toho ale těžkou Kliknutím zvětšetehlavu nedělají a několikrát se už odhodlali vstoupit do studených vln.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.