Přiznání Lukáše Vaculíka: Přišel jsem o miliony! Kvůli homosexualitě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Přiznání Lukáše Vaculíka: Přišel jsem o miliony! Kvůli homosexualitě!

Lukáš Vaculík nyní ukázal svou vypracovanou postavu v seriálu Proč bychom se netopili.
Lukáš Vaculík nyní ukázal svou vypracovanou postavu v seriálu Proč bychom se netopili. (: Česka televize, Dalibor Puchta)

PRAHA – Obrovské prachy v tahu a celonárodní ostuda kvůli údajnému milenci! Takové potíže posledních pár let řeší herec Lukáš Vaculík (47), kdysi idol všech dívek díky filmům Kamarád do deště I. a II., Vítr v kapse či Láska s pasáže.


Že je na kluky, o něm tvrdily články jistého společenského časopisu, se kterým se teď herec soudí. Vaculík, který nyní září v seriálu České televize Proč bychom se netopili, tvrdí, že kvůli cejchu homosexuála přišel o obrovské kšefty! V řádech milionů!

„Práci dostávám na základě své heterosexuality a po zveřejnění lživých článků se shledávám se značným nezájmem o mou osobu. Producenti mě prostě přestali obsazovat,“ postěžoval si herec při úterním jednání soudu.

Za jeden natáčecí den si hvězda Vaculíkovy velikosti může účtovat i 20 000 korun. Sám však u soudu požaduje po zmíněném časopisu jen omluvu a 300 000 korun.

U soudu zazněly opravdu zajímavé informace. Vaculíkova manželka Petra se například dušovala, že její muž svou orientaci netají a homosexuál opravdu není, jako svědek vypovídal i herec Ondřej Vetchý.

Kliknutím zvětšeteKauza prý navíc nepoškodila Lukáše Vaculíka jen finančně, potíže má i matka jeho ženy, která údajně dostává výhrůžné dopisy, a hlavně šestiletý Vaculíkův syn, kterému se kvůli tomu v mateřské školce posmívají. „Děti jsou zlý a já mám už teď strach z toho, že až se naučí číst, budou na něj řvát: »Ty malej buzerante!«,“ řekl u soudu Vaculík.

A co na obvinění říká Lukášův parťák z filmů Kamarád do deště nebo Vítr v kapse Sagvan Tofi (44), sám notorický holkař? Jen nevěřícně kroutí hlavou. „To se snad zbláznili, ne?“ řekl Tofi stroze a jednoznačně se postavil na Vaculíkovu stranu.

Soud byl nyní odročen kvůli nutnosti vyslechnout další svědky. Možná se tak u soudu ještě dočkáme překvapivých pikantností. Mimochodem - Ústavní soud už před rokem zamítl Vaculíkovo dovolání, při němž si stěžoval na zastavení trestního stíhání právě kvůli článkům o jeho údajné lásce k mužům.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.