Hadašové předělali silikony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hadašové předělali silikony!

Lucie už není povislá...
Lucie už není povislá... (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek, ara)

PRAHA – Silikony Lucie Hadašové (22), České miss 2007, musely opět pod kudlu. „Toho si asi všiml každý, jak už byly povislé,“ shodli se kamarádi Hadašové. Plastickému chirurgovi se Luciina prsa prostě napoprvé nepovedla.

„Ano, ta operace byla nutná. Vznikly tam nějaké kapsy, dost mi sjely, ale víc bych se k tomu nechtěla vyjadřovat,“ přiznala Hadašová.

Úpravu silikonových trojek Lucie Hadašové zaznamenal každý pouhým okem. Její prsa konečně nevisí jako psí uši. Má je už zase pevná a implantáty jsou po několika měsících umístěny na správném místě. Však taky její ňadra byla nejhůř odvedeným dílem plastických chirurgů. „Ona jediná si nechala prsa ve tvaru kapek, což nevypadlo dobře,“ shodují se kamarádky modelky, které také podstoupily úpravu prsou. Opravu však zatím musela podstoupit jen Hana Mašlíková, jejíž čtyřky se také »svezly« níže, než měly. „Reoperace probíhala při celkové anestezii. Nebylo to moc odlišné od té první, jen rekonvalescence probíhala kratší čas – asi měsíc,“ popisuje úpravu ňader Hadašová. Na otázku, zda za svá vylepšená prsa musela znova platit, nechtěla odpovědět. Každopádně její ňadra se teď dmou z podprsenky a ona se jimi může chlubit.

Kliknutím zvětšete

Jak jí rostla prsa

Kliknutím zvětšeteTěsně po finále České Miss v roce 2007 se Hadašová nemohla chlubit ničím. Její jedničky podobné těm na fotce nikoho neupoutaly.

Kliknutím zvětšeteV roce 2008 si nechala prsa zvětšit – bohužel se moc nepovedla. Kritiku na ně slyšela ze všech stran. I ňadra této figurantky vypadají lépe.

Kliknutím zvětšeteAž s prsy dmoucími se v korzetu je Hadašová konečně spokojena. Musela podstoupit reoperaci a nechat si je trochu zvednout. Zhruba takhle.

Tohle možná bude následovat v roce 2010...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.