Vendula Svobodová: Porušila pravidla a opustila rodinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vendula Svobodová: Porušila pravidla a opustila rodinu!

»Rančerka« Vendula na obhlídce statku
»Rančerka« Vendula na obhlídce statku (: TV Prima)

PRAHA – Vendula Svobodová (33) opustila manžela Karla Svobodu (67) a syna Kubíka! Navíc se přestěhovala na vesnický statek k manželům Slezákovým! Tam kydala hnůj, dojila kozu… Co ji k tomu vedlo?

Vendula Svobodová se stala další celebritou, která se nechala přemluvit k účinkování v reality show televize Prima Můžu u vás přespat? Hned po příjezdu bylo jasné, že pro ni bude celý den hodně náročný. Po návštěvě místního JZD se totiž musela dát do práce.

Již v pondělí uvidíte, jak Vendula zaháněla koně z pastvy a také jak třeba podojila kozu a kontrolovala, zda není březí. Jako »dárek« za provedenou práci dostala jízdu na koni. Nikdo však netušil, že Vendula na koni neseděla již 15 let! Vendula také byla první, kdo porušil v pořadu pravidla a odmítl přespat u rodiny. Bylo to kvůli malému Kubovi, kterému by se stýskalo. A co se stalo druhý den? Vendula pozvala Slezákovi na prohlídku fakultní nemocnice Motol, kde předala nemocnici auta. Pak se všichni přesunuli do Jevan, kde si její hostitel Mirek Slezák dokonce zazpíval s Petrem Mukem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.