Chudák Gott - Zavřeli Gottland! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Chudák Gott - Zavřeli Gottland!

Karel Gott
Karel Gott (Aha! – Marek Pátek, Dalibor Puchta)

PRAHA – Je konec! Po restauraci Gott Gallery skončil další podnik nesoucí jméno našeho nejslavnějšího zpěváka Karla Gotta (69) – muzeum Gottland v Jevanech.

Kateřina Moťovská úřaduje

Důvodem je rozhodnutí Kateřiny Moťovské (30), manželky zmizelého podnikatele Jana Moťovského a současné majitelky společnosti!

„Prý se to rozhodla zrušit kvůli finanční ztrátě, kterou společnost vykázala po investicích do rekonstrukce samotného muzea – bývalé vily Karla Gotta a investic do dalších firemních aktivit. Dalším důvodem je zmizení duchovního otce muzea Jana Moťovského, který ho 30. června 2006 otevřel,“ říká v tiskovém prohlášení manažer muzea Zdeněk Kohák.

Podle nejnovějších zpráv ale rozhodnutí o prodeji nepadlo, a není ani jasné, zda se prodá jen nemovitost, nebo Gottland i s exponáty. „S panem Gottem je vše domluvené – to, co patřilo jemu, samozřejmě zase z jevanské vily dostane,“ uvádí Kohák a dodává, že pokud by se objevil zájemce o muzeum jako takové, rádi s ním budou jednat.

A co na to říká nestárnoucí Slavík? Včera měl po celý den vypnutý mobilní telefon. Předevčírem totiž odletěl se svou manželkou Ivanou a s dcerami Charlottou a Nelly na dovolenou do Thajska.

Po prodeji soutěže Miss ČR, dvou automobilů, restaurace Gott Gallery a SClubu v Řitce (viz včerejší vydání deníku Aha!) je uzavření Gottlandu dalším z kroků Kateřiny Moťovské po zmizení jejího manžela Jana Moťovského. Další nemovitostí na pomyslném seznamu ohroženého majetku je hotel Westend ve Špindlerově Mlýně.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete


28.2.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.