Machálková (56) a Šípek (75): Svatba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Machálková (56) a Šípek (75): Svatba!

 (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Světoznámý český architekt a designér Bořek Šípek (59) se nikterak nehrne do svatby se svou partnerkou, zpěvačkou Leonou Machálkovou (41). Ačkoliv spolu již osm let žijí ve společné domácnosti a vychovávají spolu syna Artura (6), nedávno rozvedený Šípek si chce ještě užívat svobody.


Leona zažívala v talk show fotografa Jana Saudka (73) jedno překvapení za druhým. Nejdříve ji Saudek nazval »kostlivcem z Dachau« a jejího partnera »oživlou skalničkou«. Oba partneři moderátorovy narážky s noblesou ustáli. Horší to však bylo, když přišla na přetřes jejich svatba. „Slíbil mi, že si mě vezme,“ řekla Leona. Jenže Šípek vzápětí prohlásil, že si chce ještě užívat svobody, čímž Leonina slova popřel. Saudek se ale nenechal odbýt a Šípka po chvilce »zpracoval«. Ten připustil, že jednou si matku svého syna možná přece jen vezme. „Nejdřív tak za patnáct let, to mi bude pětasedmdesát, to je ten správný věk,“ svolil nakonec Šípek. Ale bude to i pro Leonu ten správný věk a vydrží čekat tak dlouho? Přece jen v šestapadesáti letech bude sotva nevěstou k pohledání. A krom toho – ne každá žena by partnerovo neustálé odmítání snesla. Bořek by se proto měl raději rozhoupat, než mu Leona uteče za mladším, který by si ji vzal bez váhání...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.