Lucie Petrišková - Utíká před Marešem do Itálie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lucie Petrišková - Utíká před Marešem do Itálie!

Lucie Petrišková jako by najednou znejistěla a bojí se setkání s Marešem.
Lucie Petrišková jako by najednou znejistěla a bojí se setkání s Marešem. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

PRAHA – Lucie Petrišková (20) se bojí setkání se svým údajným milencem Leošem Marešem (32).

Lucie Petrišková (20) se bojí setkání se svým údajným milencem Leošem Marešem (32).

„Raději se mu vyhýbám, ještě jsem neměla možnost se s ním setkat,“ řekla deníku Aha! Petrišková, která před nedávnem pěkně rozčeřila vody v Marešově rodině. Moderátor zůstal k celé aféře zcela netečný. „Volala jsem mu, psala, nereagoval. Prostě nic,“ líčí své pocity Petrišková, která jako by si najednou nebyla jistá svou výpovědí ohledně sexu s populárním moderátorem. Proč se bojí setkání? Lhala snad? „Není to tak, že bych se úplně bála, ale prostě ještě nebyla příležitost. Raději ale nepřemýšlím nad tím, jak to může vypadat, až se setkáme. To vyřeším, až se tak stane,“ tvrdí.

A řešení tak přišlo v podobě útěku. „Jedeme s přítelem Alešem do Itálie a termín návratu do Čech je zatím ve hvězdách. Chtěla bych se tam prosadit jako modelka. Už jsem i navázala kontakt s tamními agenturami,“ uvedla pro deník Blesk. Důvod útěku se ale nabízí i jiný. Ta, kvůli které se Leoš Mareš popral s kamarádem Patrikem Hezuckým, ale evidentně není Petrišková – a to asi modelka jen těžko nese.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.