Michal David se zpovídal z hříchů mládí - Přivedl fanynku do jiného stavu! Chtěla, aby si ji vzal, jenže... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Michal David se zpovídal z hříchů mládí - Přivedl fanynku do jiného stavu! Chtěla, aby si ji vzal, jenže...

Fotografie
Fotografie (internal)

V posteli se mu holky střídaly jako na běžícím pásu a on si jen nezávazně užíval. A to se mu nakonec vymstilo. Jedna z dívek totiž za ním přišla s tím, že s ním čeká dítě! To a další pikantnosti na sebe práskl zpěvák a skladatel Michal David (48) ve své autobiografické knize.

Je až neuvěřitelné, co všechno na sebe prozradil. Nedělní Aha! vám přináší to nejlepší!

O panictví přišel v osmnácti

Nejvíc dívek vystřídal zpěvák v dobách první velké slávy, když v šestnácti letech nastoupil do tehdy velice oblíbené kapely Kroky Františka Janečka. „To už jsem začal opravdu žít! Musím se ale přiznat, že o panictví jsem přišel až v osmnácti s jednou starší a zkušenější zpěvačkou, která mě uvedla do světa sexu,“ vypráví ve své knize Michal David, který si jaksepatří užíval i s fanynkami. „Ty jsou skutečně lehce k mání, ale vždycky jsem věděl, že to není na žádný vážnější vztah. Říkali jsme jim muzikantské lidušky, ale protože jsme byli mladí a ta nabídka tu byla, nijak jsme to neřešili,“ dodává hitmaker.

Víno, ženy, zpěv... Každou noc jiná!

„Ta doba byla pro mladého kluka plná sladkých nástrah a lákadel. Nikdy jsme nemuseli lovit, vždycky jsme byli uloveni. Něco jsme popili, a když se nám holka líbila, vzali jsme ji na pokoj. Byl to takový oboustranně nekomplikovaný vztah. Ony věděly, že je to zážitek jen na jednu noc, a my jsme jim poskytli pocit, že se potkaly s někým známým a že o tom budou moci vyprávět kamarádkám. Myslím, že ani jeden z nás od toho neočekával víc,“ svěřuje se Michal David.

„Jsem Martina a čekám tvé dítě!“

Jeho lehkovážnost se mu ale jednou vymstila. Přišlo za ním děvče jménem Martina s tím, že je ve čtvrtém měsíci těhotenství a že s ním čeká dítě! „Očekávala, že si ji vezmu a budeme rodina, jenže mně tehdy bylo jednadvacet, vlastně jsem k ní nic necítil. Nakonec se řešila paternita, protože jsem jí tak úplně nevěřil. Ale měla pravdu... Tomu hříchu z mládí je dnes šestadvacet a jmenuje se Petr,“ konstatuje David.

Janeček: „Hlavně jí na to neskoč!“

„Sice to mezi námi neproběhlo tak, že by se mnou po jednom flámu rovnou vlezla do postele... Pozval jsem ji na koncert, párkrát jsme měli rande a teprve pak to skončilo tak, jak se dalo předpokládat. Rozhodně to ale nebyla velká láska, spíš byla chvíli mojí kamarádkou. Když pak přišla s tou zprávou, že je »v tom«, pořádně mě to vyděsilo. A hlavně jsem jí moc nevěřil, že je to moje dítě. Obrátil jsem se proto na kamarády a na Frantu Janečka. Všichni mi radili, že na to nesmím skočit, že si to na mě určitě vymyslela. Vztahy mezi námi proto ochladly, dokonce jsme spolu komunikovali jenom přes advokáta. Pak jsem si nechal udělat testy paternity, které tehdy trvaly asi tři roky, a doktor mi řekl: Blahopřeji, testy vyšly na devadesát devět procent pozitivně.

Výčitky....

„Přijal jsem to, co mi zbývalo, nebyl jsem přece žádný gauner. Navíc jsem zjistil, že Martina je docela holka do nepohody, nijak dramaticky na mě netlačila, abych si ji vzal.
Pak jsem se byl na syna Petra podívat a pravidelně na něj přispíval. Často jsme se však nestýkali. Martina se brzy poté vdala a já jsem se jim nechtěl míchat do výchovy. Nikdy jsem se ale za Petra nestyděl, rád jsem mu vozil dárky, a když se to hodilo, zašli jsme třeba na zmrzlinu nebo později na oběd či večeři. Když bylo potřeba, poradil jsem mu nebo finančně vypomohl. Zpětně mě trochu mrzí, že jsme se nevídali víc. Třeba si vyčítám, že jsme spolu nikdy nebyli na společné dovolené. Ale tak se to holt sešlo – nejdřív jsem byl pořád někde na šňůrách a později jsem měl vlastní rodinu a vlastní starosti,“ zpytuje svědomí zpěvák.

Rodina nemanželské dítě ustála

O tom, že má Michal David nemanželské dítě, se dlouhou dobu nevědělo. Všechno se provalilo až ve chvíli, kdy svému synovi zahrál na jeho maturitním plese. „Se synem se potkáváme i teď. Je to už dospělý muž. Všichni říkají, že mě rozhodně nezapře, jsme si hodně podobní. Na rozdíl ode mě je ale chlap jako hora. S mojí ženou Marcelou a dcerou Klárkou se Petr zná. Marcela mi nikdy nevyčítala, že mám nemanželské dítě, prostě ví, že se to tak v životě někdy semele,“ přiznává zpěvák.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.