Přítel Kubelkové - Ohrozil týden staré miminko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Přítel Kubelkové - Ohrozil týden staré miminko!

Tatínek Ladislav Doležal nesl narozenou Karolínku.
Tatínek Ladislav Doležal nesl narozenou Karolínku. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

PRAHA – Dvojnásobná maminka Iva Kubelková (31) po náročném porodu konečně opustila porodnici U Apolináře. Císařským řezem porodila v neděli ráno dceru Karolínku. Pobyt v porodnici se tak modelce a moderátorce protáhl.

Jel z porodnice jel z porodnice 160 km/h!
A Verešová je v porodnici

Včera v jedenáct hodin dopoledne si Kubelkovou přijel vyzvednou její partner Ladislav Doležal i se starší dcerou Natálkou (4). O půl druhé už odjížděla spokojená rodina domů. Doležal však uháněl s autem rychlostí 160 km/h. Na zledovatělé dálnici tak pořádně hazardoval se životy svých nejbližších. Odvoz modelky totiž proběhl tajně. Doležal vjel přímo do areálu nemocnice, kde své tři holky naložil do vozu. „Ne, opravdu nebudeme pózovat, chceme odjet pěkně v soukromí,“ řekla ve středu deníku Aha! Kubelková.

A zatímco šťastná Kubelková odjížděla z porodnice, jen těsně se ve dveřích minula s modelkou Andreou Verešovou, která také každým dnem očekává narození potomka. „Ne, dneska to snad ještě nebude, jdu jen na kontrolu,“ smála se maminka, kterou už také čeká druhý porod.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.