Tragédie Hany Brejchové - Brodská: My se o ni postarat nemůžeme | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tragédie Hany Brejchové - Brodská: My se o ni postarat nemůžeme

Tereza Brodská udělala tetě čáru přes rozpočet a mámě nedoporučila, aby si ji vzala k sobě.
Tereza Brodská udělala tetě čáru přes rozpočet a mámě nedoporučila, aby si ji vzala k sobě. (Aha! – Dfavid Kundrát, Martin Hykl)

PRAHA – Vypadalo to jako usmíření, ale žádné se nekoná. Třecí hrany v rodině hereček Jany (69) a Hany (62) Brejchové trvají.

Slavné herecké sestry spolu nepromluvily řadu let kvůli zhrzené lásce k režisérovi Miloši Formanovi (76), ale poté, co Haně totálně vyhořel byt, to vypadalo, že nalezne útočiště právě u sestry Jany.

Dcera Tereza Brodská (40) si však myslí, že maminka sama potřebuje pomoc a tohle by nezvládla. „Maminka potřebuje, abychom ji hýčkali a pomáhali jí. Už je dost stará na to, aby zvládala ještě takhle složitou práci – vždyť ona taky potřebuje pomoc.,“ vysvětluje Tereza s tím, že Hana má dvě dospělé dcery, které by se o ni měly postarat především. Hana, známá zejména z filmu Lásky jedné plavovlásky, je zatím hospitalizována v psychiatrické léčebně Praze-Bohnicích. Prý se z ní stala za léta odloučení těžká alkoholička a kleptomanka.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.