Kyklop z Maxim Turbulenc - Hrozí mu rozvod? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Kyklop z Maxim Turbulenc - Hrozí mu rozvod?

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Když si jeden z novinářů na křtu nové desky skupiny Maxim Turbulenc všiml roztržky, kterou měl Pavel Vohnout zvaný Kyklop (45) se svou manželkou, roztrhl se pytel se spekulacemi o rozvodu.

Už v létě totiž přiznal na internetové televizi Stream.cz, že jeho manželství s o deset let mladší Stáňou prochází krizí. Teď byla roztržka mezi Stáňou a Kyklopem ale o hodně horší. „Šlo o to, že jsem si prosadil, aby šla dcerka na párty pokřtít naše nové album. Jenže když jsem ji vzal do náruče, byla tak nervózní, až se rozbrečela. Proto jsme se s manželkou pohádali,“ řekl k incidentu Kyklop.

Podle našeho zdroje je však situace o něco horší a schyluje se k rozvodu. „Nevypadá to s nimi dobře. Jednak je manželka o deset let mladší, a pak ona nikdy nepracovala, Kyklop ji vždycky živil, možná už ho to taky nebaví. Jenže problém je v tom, že Kyklop je dobrák a nadevše miluje svou rodinu, takže se bude snažit manželství za každou cenu udržet,“ sdělil nám dobře informovaný kamarád.

Sám Kyklop však něco jako rozvod striktně popírá. „To se přece stane každému manželství, že se pohádá. A my jsme se pohádali poprvé po patnácti letech, takže to za špatné skóre nepovažuju,“ říká.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.