Lucie Borhyová: Z Nika udělala samotáře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Lucie Borhyová: Z Nika udělala samotáře!

Tlustá Iveta Bartošová se bála, aby se při vystoupení moc nezapotila.
Tlustá Iveta Bartošová se bála, aby se při vystoupení moc nezapotila. (Aha! – Karel Kopáč, Marek Pátek)

PRAHA – Moderátorka Lucie Borhyová (30) je stoprocentní mámou! Její takřka dvouměsíční syn Lucas dostal přednost před večírkem její oblíbené cestovní kanceláře, se kterou létá na Krétu za svým přítelem Nikem (32).

Vynechala oblíbený ples

Kdo si však nenechal ujít ples v hotelu Hilton, byl Tomáš Topolánek (15), syn českého premiéra. Hned po příchodu se však cpal do šatny, kde se zdržovala podivná parta, která se nevyhýbá drogám. A vůdce smečky Sámer Issa ho přijal s otevřenou náručí.

Spoustu práce měla i Tatiana Vilhelmová, jež se musela věnovat nejen svému muži, ale i tanečníkovi Petru Čadkovi, se kterým ji deník Aha! nedávno nachytal na romantické schůzce. Manžel a milenec? Žádný problém, oba muži si víc než rozuměli a Vilhelmová dělila úsměvy pro jednoho i druhého.

Bez ženy se bohužel musel obejít Niko a jeho táta – Lucie Borhyová se věnovala malému Lucasovi, a přestože potvrdila účast, do Hiltonu nakonec nedorazila.

Na plese mimo Heleny Zeťové, Ondřeje Rumla, Jiřího Krampola vystoupila i Iveta Bartošová, která měla za to, že je to její koncert. „Tak jak dlouho má Iveta na vystoupení? Hodinu?“ dotazoval se její manažer a manžel Jiří Pomeje. To ale organizátoři rázně zatrhli. Alespoň se tolik nezapotila – dopředu totiž avizovala, že po koncertu se rozhodně nechce fotit, když je celá upocená...

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.