Tereza Maxová: Svatba nebude! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tereza Maxová: Svatba nebude!

Fotografie
Fotografie (internal)

Česká topmodelka, která už delší dobu žije se svým tureckým milencem Dominkem Burakem, musela konečně přiznat, že s ním čeká dítě. Potvdily se tak dřívější spekulace.

„Jsem v pátém měsíci, bude to holčička a rodit budu na konci května zřejmě v Čechách. Vše záleží na tom, kde zrovna budu. Tatínkem maličké je můj přítel Dominik," řekla modelka serveru Super.cz „Nejím víc než předtím, akorát se mi zvýšila chuť na takové ty české prasárničky," vysvětluje, jak je možné, že kromě mírně vypouleného bříška na ní její stav není vidět.

Podle vlastních slov modelka zatím svatbu neplánuje. Zřejmě jí bohatě stačily zážitky s poněkud záletným prvním manželem, dánským tenistou Frederikem Fetterleinem, s nímž má syna Tobiase.
„Tobík se samozřejmě moc těší a v podstatě to byl on, kdo napráskal, že čekám miminko," říká Maxová na Super.cz. „Myslím, že mu konkurence v rodině jenom prospěje," dodává Maxová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.