Ples na Žofíně - Kobzanová to pěkně roztočila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ples na Žofíně - Kobzanová to pěkně roztočila

Petr Salava a Diana Kobzanová předváděli, jak tančí hvězdy. Že by se chystali na příští StarDance?
Petr Salava a Diana Kobzanová předváděli, jak tančí hvězdy. Že by se chystali na příští StarDance? (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Helena Vondráčková (61) opět předvedla, proč ji fanoušci milují. Na 1. společenském plese Červa Export Import na pražském Žofíně, kde byla vrcholem večera, opět rozžhavila publikum a ples změnila na svůj koncert.

Helena Vondráčková (61) opět předvedla, proč ji fanoušci milují. Na 1. společenském plese Červa Export Import na pražském Žofíně, kde byla vrcholem večera, opět rozžhavila publikum a ples změnila na svůj koncert. „Můžeme s klidným srdcem říct, že to byl jeden z největších a nejpovedenějších plesů v sezoně. A Helenka opět předvedla, že je světovou superstar,“ svěřil se Aha! Petr Salava, který dohlížel na produkci plesu.

Vondráčková ale nebyla jedinou star, která na Žofíně vystoupila. Během večera se totiž o program staralo na osmdesát účinkujících. Mezi nimi Michal David, Jitka Zelenková, Miro Žbirka, Peter Nagy a vítěz X Factoru Jiří Zonyga. V rámci plesu se pod patronací modelky a Miss ČR 2001 Diany Kobzanové uskutečnila i netradiční přehlídka pracovních oděvů. A nepředváděly jen modelky, ale i bývalí fotbaloví reprezentanti Antonín Panenka, Karol Dobiáš či František Veselý, kteří by mohli z fleku vystřídat kdejakého modela na přehlídkovém mole.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.