Petr Rychlý tají kšeft: Obchoduje s holkama! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petr Rychlý tají kšeft: Obchoduje s holkama!

KOSTELEC U KŘÍŽKU – Je libo speciální »krémík«, který vyčistí vaše póry? Nevíte, jak se zbavit akné? Pokud patříte mezi šťastlivce, které osloví na doporučení třetí osoby spřátelený dealer jedné kosmetické firmy, může vám s pletí pomoci přímo jedna z hvězd televize Nova a seriálové »Ordinace« – herec Petr Rychlý (43)!


„Vemte kamarádky a přijeďte! To víte, musím platit alimenty!“

„Vezměte kamarádky a přijďte na bezplatnou konzultaci!“ pozval nás moderátor osobně. Co se stalo, že si přivydělává, kde se dá? Vyhodili ho snad ze seriálu? Kdepak, to jen vysoké alimenty...

»Petr Rychlý, prachy rychlý« byl slogan reality show, v níž se herec a moderátor Petr Rychlý před patnácti lety představil národu na obrazovkách televize Nova. Poté zářil v pořadu Natoč to! a stal se základním kádrem megapopulární Ordinace v růžové zahradě, ale teď na něj přišla hubenější léta.

Kvůli vysokým alimentům, které musí platit na své děti z předchozího manželství (Matěj 16 000 Kč a Ondřej 14 000 Kč) i dalším nemalým výdajům za své třetí dítě a luxusní dům v Kostelci u Křížku si začal přivydělávat »bokem« jako dealer jedné kosmetické firmy.

Mezi veřejností už dokonce koluje firemní leták, do něhož herec vepsal svoje telefonní číslo. Stačí jen zavolat... Tak jako to udělala redaktorka deníku Aha!. „Vezměte kamarádky a přijeďte k nám. Můžeme si dát kafčo. Ano, jsem to já, ten Petr Rychlý. Takový je život a obchod musí jít...,“ hlásil jí do telefonu.

Mobil a více čtěte zde!


Autor: PETR MACEK, EVA KREMSEROVÁ

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.