Sexy moderátorka Aichmajerová: Má nového chlapa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sexy moderátorka Aichmajerová: Má nového chlapa!

Sexy Eva a René spolu vypadají jako David a Goliáš. A není se co divit. René má totiž skoro dva metry.
Sexy Eva a René spolu vypadají jako David a Goliáš. A není se co divit. René má totiž skoro dva metry.

PLZEŇ – Sexy moderátorka Eva Aichmajerová (30) je konečně šťastná. Našla si totiž muže svého srdce – novináře Reného Decastela (35).


„Jsme spolu teprve tři týdny, ale René je opravdu zlatíčko. Dokonce mi vaří,“ pochlubila se svým novým partnerem krásná moderátorka na slavnostním otevření Hockeybaru Severka v Plzni. A už se k němu stihla i nastěhovat. „Je to úplně jiné než moje předchozí vztahy. René mě plně podporuje v mé práci a jako novinář taky chápe, že ne vše, co se napíše, je tak, jak to bylo,“ pěje ódy na Decastela Aichmajerová. Dokonce se už seznámila i s jeho pětiletým synem Eliasem, s jehož maminkou Štěpánkou Decastelo již rok nežije a už jsou v rozvodovém řízení. „Zamilovala jsem si ho na první pohled. Úplný táta,“ svěřila se moderátorka, která tiše doufá, že se jí tento muž nezalekne a po několika týdnech ji neopustí. Ale to nejspíš nehrozí, protože Decastelo je jedním z mála mužů, který by mohl ženě, jako je Aichmajerová, rozumět. Není totiž žádným tajemstvím, že autorem knížky Deník odbarvené blondýny, která se věnuje převážně ženské problematice, je právě Evin René, který píše pod pseudonymem Božena Svárová.


Autor: (km)
Foto Aha! – Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.