Milena Dvorská – poprvé viděla vnoučata! Slzy v očích a dojetí nešlo skrýt | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Milena Dvorská – poprvé viděla vnoučata! Slzy v očích a dojetí nešlo skrýt

Milena Dvorská
Milena Dvorská (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Slzy bolesti nebo vzteku? Jen stěží šlo rozpoznat co vehnalo slzy do očí herečky Mileny Dvorské (70), když v úterý odpoledne poprvé v životě spatřila fotografie všech svých osmi vnoučat.

Slzy bolesti nebo vzteku? Jen stěží šlo rozpoznat co vehnalo slzy do očí herečky Mileny Dvorské (70), když v úterý odpoledne poprvé v životě spatřila fotografie všech svých osmi vnoučat. „Tak to moc děkuji, nikdy jsem je neviděla,“ nedokázala skrýt rozrušení nad snímky, které tiskla na srdce a mezi rozhovorem si svou rodinu neustále prohlížela.

„To mi ale určitě neposílají oni,“ zamyslela se Dvorská a bohužel bylo její tušení správné. Rodina, se kterou Parsifal Imanuel žije v Belgii, netouží po usmíření s českou herečkou. Už patnáct let neprobíhá mezi matkou a dcerou Lucií žádná komunikace. Spíše jen ostrá výměna názorů přes média. „Oni komunikují jen s médii a ještě tak, že o mně prohlašují, že jsem svou dceru mlátila,“ řekla nám vzteklá Dvorská, které se v tu chvíli oči zalily slzami. Bolest, kterou už patnáct let prožívá, znova bodla do srdce.

Fotografie svých vnoučat rozhodně neroztrhala, útrpně si je pořád dokola prohlížela a bylo vidět, jak velký je její zármutek.

„Ty děti za nic nemohou, ale já je vůbec neznám. Ne, nebudu jim volat,“ přesvědčovala spíše sama sebe herečka a ve zcela zdrceném stavu stoupala pomalu do schodů do svého bytu. Jak bolestný pohled! Ani patnáct let nepřimělo matku s dcerou k usmíření. „Kdyby mě tam pozvali, tak bych to možná zvážila...,“ řekla deníku Aha! Dvorská. „Když byli nezvěstní, celou dobu věděli, kde jsem, znali mou adresu, mé telefonní číslo, to oni by mě museli kontaktovat,“ dodala Milena, která se rozhodně k prvnímu kroku nechystá. A k usmíření se nechystá ani její těhotná dcera Lucie s mužem a osmi dětmi.

Jan a Lucie Dvorští: Platíme 110 tisíc měsíčně!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.