Kamarádka Petriškové promluvila: S Marešem nespala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kamarádka Petriškové promluvila: S Marešem nespala!

Lucie Petrišková ráda rozhlašuje, že spala se slavnými muži. Dle jejich přátel se ale vyspí skoro s každým.
Lucie Petrišková ráda rozhlašuje, že spala se slavnými muži. Dle jejich přátel se ale vyspí skoro s každým. (Aha! – Marek Pátek, ara)

PRAHA – „Je to lhářka a feťačka a s Marešem nikdy nespala,“ tvrdí o Lucii Petriškové (20) její bývalá kamarádka Veronika Kanalošová.

Do postele ale vleze každému! Kvůli koksu!

A to není vše! Kanalošová, která se nám sama ozvala, vyzradila na Petriškovou, že za večer byla údajně schopná vyšňupat gram kokainu!

„Když jsem se seznámily, tak byla milenkou manažera klubu Sexy, který jí tam s sebou tahal. V té době už měla za sebou Miss ČR a nechala si říkat slečna Miss. Nikdo jí nesměl říkat jinak,“ vyzrazuje Kanalošová, která nyní dělá v herně v centru Prahy. „Pak jí manažer vzal jako barmanku a začalo se to přiostřovat. Začaly se nám z kasy ztrácet peníze a »slečna Miss« rozvracela kolektiv. Dokonce jí kvůli tomu nechali vyhodit, protože my ty peníze rozhodně nebrali. Ale než jí vyrazili, tak nám neustále vypravovala, s kým vším nespí. Dokonce tvrdila, že je milenkou Filipa Renče a Jakuba Vytáčka. A to ještě v době, kdy Vytáček chodil se Šárkou Vaňkovou,“ pokračuje ve vypravování Kanalošová.

Kanalošová od Petriškové nikdy neslyšela, že spala s Marešem. A to se jí na to i ptala. „Ona kdyby s ním spala, tak by to rozhlašovala už dřív. Je to lež. My jsme se jí na to dokonce několikrát ptali, jestli náhodou nespala i s Marešem, když už obskočila skoro všechny,“ směje se Petriškové bývalá kamarádka, která jí ale v jedné věci hájí. Prý by nikdy za peníze s nikým nespala. A důvod? Jde klidně zadarmo. „Ona s tím nemá problém. Stačí jí opravdu málo. Buď jí někdo koupil panáka nebo dal lajnu kokainu a ona byla hned povolná,“ dodává Kanalošová, která se svojí zpovědí chtěla údajně zastat Leoše Mareše, kterému chce Petrišková rozvrátit rodinu. „Nechci se zviditelnit jako ona, jen je mi Leoše líto, ač ho neznám,“ ukončila Kanalošová.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Marešova manželka sejmula Leošovu exmilenku!

Lucie Petrišková, údajná milenka Leoše Mareše: Holka schopná všeho!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.