Šinkorová kápla božskou - Nové díly Ordinace se mi nelíbily! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Šinkorová kápla božskou - Nové díly Ordinace se mi nelíbily!

Šinkorová promluvila o tom, proč skončila v Ordinaci v růžové zahradě.
Šinkorová promluvila o tom, proč skončila v Ordinaci v růžové zahradě. (pro Aha!: Marek Pátek)

Herečka Daniela Šinkorová (36) konečně prozradila, proč odešla ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. „Uvažovala jsem o tom už při natáčení páté série, která byla poslední, kterou jsem natočila.

Přemýšlela jsem, jak to se mnou bude dál a jestli v té továrně vůbec chci pokračovat. Nakonec to dospělo k tomu, že většina mých kolegů, respektive všichni, podepsala před pátou sérií smlouvy na rok. To zahrnovalo pátou i šestou sérii. Já jediná jsem řekla, že chci smlouvu jen na půl roku a pak se budeme bavit o tom, jestli budu, nebo nebudu pokračovat dál. Na tohle se na Nově poněkud zapomnělo,“ vylíčila týdeníku Spy Šinkorová. „Proto když s mými kolegy konzultovali vývoj jednotlivých postav, tak mě k těm jednáním zapomněli pozvat a automaticky počítali s tím, že budu dál pokračovat. Ale já jsem nechtěla a na tuto chybu se přišlo, až když už byly napsány scénáře, které se mnou počítaly. Navíc směrem, kterého jsem už vůbec nechtěla být účastna. Takže jsme se nedomluvili,“ přiznala herečka, která ale ani nevyvrátila spekulace, že se role v seriálu musela vzdát kvůli svému žárlivému příteli. „Ano, o tom se spekulovalo,“ dodala jen k tomu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.