Jan A. Duchoslav alias Viki Cabadaj: Jen pár dnů a jsem tátou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jan A. Duchoslav alias Viki Cabadaj: Jen pár dnů a jsem tátou!

Duchoslavovi jeho žena Klára co nevidět porodí prvního potomka.
Duchoslavovi jeho žena Klára co nevidět porodí prvního potomka.

PRAHA – Zatímco komedie Sněženky a machři po 25 letech válcuje kina, její protagonisté si s propagací pro ještě větší úspěch hlavu zrovna nelámou. Na čtvrteční filmpárty pořádané Petrem Jáklem se neukázal.


Hrdinové nových Sněženek se »zdejchli« ● Co dělal Brzobohatý? ● A kde byl Suchánek?

PRAHA – Zatímco komedie Sněženky a machři po 25 letech válcuje kina, její protagonisté si s propagací pro ještě větší úspěch hlavu zrovna nelámou. Na čtvrteční filmpárty pořádané Petrem Jáklem se neukázal Radek Brzobohatý (76) alias profesor Karda, Michal Suchánek (43, Karel Mácha), Eva Jeníčková (44, Marika) a ani Veronika Freimanová (53, profesorka Hanka).

A tak jediný, kdo přišel, byl Jan Antonín Duchoslav (43) alias legendární Viki Cabadaj. Doprovázela ho jeho těhotná manželka, právnička Klára Stibůrková (34), která každým dnem porodí Duchoslavovi prvního potomka. Co naplat, že se celý večer pohybovala v zakouřeném prostředí a mezi pijany, nikomu to nevadilo. Co se v prenatálním věku naučíš, ve stáří jako bys našel.

A proč se vlastně hlavní hrdinové omluvili?

Kliknutím zvětšeteJeníčková si užívá v USA
Milenecký pár Eva Jeníčková a režisér Sněženek Viktor Tauš (35) v těchto dnech pobývají ve Spojených státech a na podporu filmu se vykašlali. Asi si řekli, že to nemají zapotřebí, když film Sněženky a machři po 25 letech vydělal už přes 40 milionů korun.

Kliknutím zvětšeteSuchánek se svlékal
Michal Suchánek (vlevo) vyrazil do Brna. S nerozlučným parťákem Richardem Genzerem (42) tam bavil hosty na galavečeru cestovní kanceláře Blue Style, který se konal při příležitosti veletrhu Go. Suchánek se na večírku z legrace pustil do Genzera, že je moc obézní a měl by se svojí postavou něco udělat. Ale když se na popud hostů svlékl do půli těla on, tak to byl pro všechny šok. Na Suchánkovo neforemné tělo se totiž nedalo koukat.

Kliknutím zvětšeteBrzobohatý se líbal
To Divadlo Radka Brzobohatého zažilo slávu! Premiéru měla historická hra Lev v zimě, v jejímž filmovém zpracování zářili Peter O´Toole (Jindřich II.) a Katherine Hepburn (Eleonora Akvitánská). Jejich role na pražské scéně převzali sám principál Radek (76) a Hana Maciuchová (62, vpravo), která si ve hře plné intrik a láskyplné nenávisti zahrála jeho manželku. Za brilantní výkony sklidili velký aplaus. A úspěch si dlouho do noci užívali i na večírku.


Autor: (nak, ape)
Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.