Jan Kraus: Přiznal nevěru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jan Kraus: Přiznal nevěru!

Fotografie
Fotografie (internal)

"Nepřemýšlím o ničem. Zešílím a je mi všechno jedno. A chci jen jedno. Tu ženu! Hlava nehlava!" popisuje moderátor a bavič Jan Kraus (55) své problémy se sexem. Divoký zvířecký sex, nezvladatelná touha, která ho nutí vyhlédnutou oběť ukecat a co nejdřív vtlačit do nejbližší postele.

"Nepřemýšlím o ničem. Zešílím a je mi všechno jedno. A chci jen jedno. Tu ženu! Hlava nehlava!" popisuje moderátor a bavič Jan Kraus (55) své problémy se sexem.

Divoký zvířecký sex, nezvladatelná touha, která ho nutí vyhlédnutou oběť ukecat a co nejdřív vtlačit do nejbližší postele. S tímhle se i ve svém zralém věku zřejmě potýká Jan Kraus. Takhle nějak přišel na svět i jeho levoboček Marek Blažek (32), o jehož existenci se moderátor dozvěděl teprve před čtyřmi lety. Na Markovu matku už si vůbec nevzpomíná a k otcovství se přiznal až po testech DNA.

"Jsem přece jen takový pudový blb," prohlašuje o sobě Kraus se sympatickým nadhledem. Jenomže co to znamená pro jeho partnerku Ivanu Chýlkovou? Jak se jí žije po boku muže, který se otevřeně přiznává k tomu, že je bezmocným otrokem vlastního chtíče?

Zdá se, že o všem ví, a že se s tím dávno smířila. Možná jí určitá volnost jejich vztahu dokonce vyhovuje. Před lety sama udržovala milenecký vztah se dvěma muži zároveň. Když se ovšem ti dva o sobě dozvěděli, byla z toho velká scéna. Ivana zažívala příšerné trapné okamžiky. Pak se naštěstí v jejím životě objevil Karel Roden.

Pravá věrnost?

"Pravá věrnost znamená i odpustit si případnou nevěru," pokračuje Kraus ve svém přiznání." Pokud jde o nevěru u chlapa, ten je vydán na pospas příležitosti. Jsou situace a souvislosti, kdy je bezmocný a za nevěru vlastně ani nemůže, organismus ho k ní dovleče. Chlap za to nemůže, ten to má v té části mozku, kde jsou chutě. Muži stačí rytmické pohyby a úleva..."

Kraus si v posledních letech získal obdiv a sympatie značné části českých žen. I přesto, že není žádný hezoun, si tedy může klidně vybírat a uspokojovat choutky, o nichž s takovou otevřeností mluví.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.