Iveta Bartošová: Bez sexu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Iveta Bartošová: Bez sexu?

Fotografie
Fotografie (internal)

Příští dny rozhodnou o jejím osudu! Iveta Bartošová (42) učinila odvážné rozhodnutí a na Silvestra ráno definitivně vysadila antikoncepci. "Chci Arturovi pořídit sourozence a všechno jde stranou," sdělila tehdy Blesku. Jiří Pomeje (44) její rozhodnutí ale přijal s nezvyklým chladem: "Já jsem moc potěšený, že se Iveta takhle rozhodla. Je mi ale jasné, že s Monou Lisou by ztratila životní roli," prohlásil.

Příští dny rozhodnou o jejím osudu! Iveta Bartošová (42) učinila odvážné rozhodnutí a na Silvestra ráno definitivně vysadila antikoncepci. "Chci Arturovi pořídit sourozence a všechno jde stranou," sdělila tehdy Blesku. "Žádný prášky jsem neměla nikdy brát, vždyť Jirku miluju, A moc mu chci dát děťátko!"

Jiří Pomeje (44) její rozhodnutí ale přijal s nezvyklým chladem: "Já jsem moc potěšený, že se Iveta takhle rozhodla. Je mi ale jasné, že s Monou Lisou by ztratila životní roli," prohlásil. "Chci se stát otcem, ale nerad bych, aby Iveta přišla o roli. Nechám to tedy osudu," došel k závěru Pomeje.

Jeho přístup je o to zvláštnější, že v dobách, kdy žil s herečkou Michaelou Kuklovou, všude básnil o tom, jak se těší na svého potomka. Je ovšem také možné, že za jeho vyjádřením jsou finanční problémy, s nimiž se musí vypořádat. A ve chvíli, kdy Iveta zůstane doma s miminkem, to bude mít těžší. "Budu se snažit dávat si v intimních chvilkách pozor," prozradil se spikleneckým úsměvem. Ale nemůže to znamenat i to, že intimnosti raději omezí na minimum?

Iveta se navíc podepsala smlouvu s muzikálem Mona Lisa, že neotěhotní. Za porušení smlouvy může zaplatit až milion korun. "Jako Mona Lisa nesmí Iveta změnit vzhled, natož pak mít bříško," potvrzuje spolumajitel Divadla Broadway a producent muzikálu Oldřich Lichtenberg. Premiéra Mony Lisy je v Divadle Broadway už v březnu.

Jak všechno dopadne, není zatím vůbec jasné. Všichni máme v živé paměti nadšení, s jakým Iveta plánovala rodinu se svým tehdejším partnerem, veterinářem Romanem Hankem. „Poprvé v životě s někým zažívám opravdové domácí štěstí. A navíc cítím, že on bude skvělým otcem, " prohlašovala tehdy Iveta. Roman u ní i bydlel. A jak to dopadlo? Zpěvačka měla dál problémy s antidepresivy a alkoholem. Podřezala si žíly. Z chirurgického oddělení okamžitě putovala na psychiatrii. A Hanke si balí kufry a mizí z jejího života.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.