Michaela Ochotská - Prodražila Pojišťovnu štěstí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Michaela Ochotská - Prodražila Pojišťovnu štěstí!

Michaela Ochotská je pro Novu opravdu nákladné zboží.
Michaela Ochotská je pro Novu opravdu nákladné zboží. (Aha! – Dalibor Puchta, ara)

PRAHA – Michaela Ochotská (24), záskok v »nováckých« Televizních novinách za moderátorku Lucii Borhyovou (30), která je na mateřské se synem Lucasem, zkomplikovala natáčení páté řady velké televizní ságy Pojišťovna štěstí!

Aby totiž mohla být Míša v »novinách«, muselo se složitě přeorganizovávat natáčení seriálu, v němž také učinkuje. Manévry štábu prý přišly až na milion korun!

„Nejsem producent, to by vám řekli spíš oni, kolik to stálo. Ale je pravda, že dvakrát už jsme kvůli Míše Ochotské měnili natáčecí plán. Museli jsme obvolat herce a přehodit jim termíny a měnily se jim i dispozice. Opravdu by to mohlo stát balík peněz, ale v tomhle případě to snad všechno nakonec vyšlo bez větších nákladů, protože nikdo z dotyčných herců neměl v náhradním termínu jinou práci,“ řekl nám k tomu režisér seriálu Jiří Adamec.

Jenže i prodloužené pronájmy prostor a filmařského vybavení stojí mnoho peněz, o penězích pro nevytížený štáb ani nemluvě. Adamec se mnohem ochotněji vyjádřil k tomu, jaké problémy mu dělají hlavně současné mrazy. „Točit v Krkonoších ve dvacetistupňových mrazech, to není zrovna příjemné. Musíme pořád měnit kamery, protože zamrzají,“ dodává nejúspěšnější český režisér.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.