Josef Vojtek a Jovanka Skrčeská - Romantika v hledišti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Josef Vojtek a Jovanka Skrčeská - Romantika v hledišti

Pepa Vojtek s Jovankou Skrčeskou jsou stále jako dvě hrdličky.
Pepa Vojtek s Jovankou Skrčeskou jsou stále jako dvě hrdličky. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Zpěvák Josef Vojtek (43) dává zamilování neustále najevo. Poslední scéna jako z červené knihovny se odehrála v hledišti Divadla Broadway, kde se od pondělí začal naplno zkoušet muzikál Mona Lisa.

Zpěvák Josef Vojtek (43) dává zamilování neustále najevo. Poslední scéna jako z červené knihovny se odehrála v hledišti Divadla Broadway, kde se od pondělí začal naplno zkoušet muzikál Mona Lisa.

Včera svou vyvolenou tanečnici Jovanku Skrčeskou (30) hýčkal něžnými doteky a polibky, kdykoliv měl volnou minutu a daný obraz za něj zkoušel alternující herec. Přitom Vojtek paradoxně hraje postavu, která se ožení a vezme si Monu Lisu – Ivetu Bartošovou v alternaci s Dashou (27). Jovanka ale Pepovi věří a na jeho muzikálovou roli nežárlí.

A nemusí žárlit ani na Ivetu Bartošovou (42), která opět přibírá. Ta si teď totiž nějaký čas posedí v hledišti a zkoušky bude pozorovat jen z pozice diváka, aby si ujasnila všechny své repliky.

Velký zmatek má ale zatím ve scénáři Marta Jandová (34), dcera Petra Jandy. „V prosinci jsem nemohla, takže jsem v Praze chvíli a vpadla jsem do toho rovnýma nohama. Kolegové jsou ale na mě hodní a se vším mi pomáhají,“ libuje si zpěvačka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.