PŘIZNÁNÍ - Filip Kratochvíl (13): Já a sex? Brzy na »to« vlítnu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

PŘIZNÁNÍ - Filip Kratochvíl (13): Já a sex? Brzy na »to« vlítnu!

 (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Syn Slavice Lucie Bílé (42) Filip Kratochvíl (13) roste jako z vody. A dospívá. „Můj syn má dívku,“ prozradila na něj nedávno zpěvačka své kamarádce, moderátorce Halině Pawlowské v její talk show 18 minut v televizi Z1.

Podle slov Filipa Kratochvíla, kterému nikdo neřekne jinak než Filípek, to zřejmě s jeho dívkou – o hlavu vyšší blondýnou Alex – nevypadá moc růžově. „Snad spolu pořád chodíme, ale je to takový balancující,“ přiznal Filip nedávno v rozhovoru pro Magazín Dnes s tím, že on sám se pěkně potatil: „Já jsem sukničkář po tátovi,“ říká syn podnikatele Petra Kratochvíla (57), který od Lucie Bílé a Filípka před osmi lety odešel za někdejší královnou krásy Pavlínou Baburkovou (38), s níž má už čtyři děti.

A jak to má Filípek se sexem? „S kamarády si děláme srandu, že na to brzo vlítnem, ale ve skutečnosti myslím, že jsme na sexuální život ještě mladý. Líbání je v pohodě a ani na to nepotřebujeme zákon,“ žertuje syn jedenáctinásobné České slavice.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.