Nejsmutnější Vánoce Dary Rolins - Místo svatby... ROZCHOD! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nejsmutnější Vánoce Dary Rolins - Místo svatby... ROZCHOD!

 (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Zpěvačka Dara Rolins (35) a otec její devítiměsíční dcery Laury Matěj Homola (34) jsou od sebe! Podle informací deníku Aha! se vztah, který již delší dobu provázely problémy, definitivně rozpadl právě o vánočních svátcích, které Dara strávila bez Matěje, ale s přáteli na horách. „Ano, máme krizi a ocitli jsme se ve slepé uličce,“ přiznala nám Dara, pro kterou jsou to jedny z nejsmutnějších Vánoc.

Co teď bude s malou Laurou?

Že Dara a Matěj k sobě pasují jako olej a voda, se vědělo již dlouho, přesto však okolí muzikantského páru věřilo, že si ti dva dokážou najít společnou cestu a že jejich vztah třeba jednou skončí i svatbou.

Láska a ideály však narazily na realitu. Krize vyvrcholila právě přes vánoční svátky, které Dara s dcerou strávily bez tatínka. „Matěj má úplně jiný přístup k životu a jiné priority než Dara. A ani dítě ho nezměnilo tak, jak Dara doufala. Přestože spolu žili, tak se vlastně doma jen potkávali. Třeba teď, kdy je jejich vztah v krizi, tak se Matěj sebere a 2. ledna odjíždí na měsíc do Indie. To je celý on. Rozchod byl jen otázkou času,“ prozradil deníku Aha! zdroj ze zpěvaččina okolí s tím, že přestože si Dara přála, aby byli šťastní, osud jim zrovna dobré karty nerozdal. „Přitom od něj nechtěla skoro nic, sama se o sebe dokáže postarat víc než dobře. Stačilo by jí, kdy s ní dokázal být šťastný. On ale potřebuje k životu jiné věci než ona. Mají se rádi, ale to bohužel někdy nestačí.“ dodává náš zdroj.

Sama zpěvačka však hůl nad Matějem ještě definitivně nezlomila. „Máme spolu Lauru, a to je důvod na věcech pracovat. Jako máma a táta fungujeme dál. Vánoce jsme si prostě udělali o pár dní později,“ tvrdí Rolins a raději řeč obrací na svou dceru, pro kterou to byly první Vánoce. „Laura dostala od Ježíška sáňky, které jsme hned vyzkoušely. A k nim spoustu dalších věcí, které hlavně svítí, blýskají se a dělají rámus,“ zlehčuje svůj smutek zpěvačka, která byla s hudebníkem skupiny Wohnout přes dva roky a i nadále chce, aby byl součástí života jejich společné dcery.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.