Zuzana Belohorcová provoněla ulici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zuzana Belohorcová provoněla ulici!

Zuzana Belohorcová je v poslední době ozdobou večírků a chystá se se sestrou na dovolenou.
Zuzana Belohorcová je v poslední době ozdobou večírků a chystá se se sestrou na dovolenou. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Zástupy celebrit převážně dámského pohlaví se přišly podívat na premiéru luxusního parfému Flowerbomb od návrhářů Viktor&Rolf do Českého muzea hudby. Tuto událost si nenechala ujít ani bývalá hlasatelka Viola Ottová, která už defi nitivně dala televizi vale a chystá svůj projekt.

PRAHA – Zástupy celebrit převážně dámského pohlaví se přišly podívat na premiéru luxusního parfému Flowerbomb od návrhářů Viktor&Rolf do Českého muzea hudby. Tuto událost si nenechala ujít ani bývalá hlasatelka Viola Ottová, která už definitivně dala televizi vale a chystá svůj projekt. „Připravuji veletrh, kde zúročím své znalosti z médií,“ řekla tajemně hlasatelka. Nejvíce z parfému byla unešená Zuzana Belohorcová (30), která se vůní hned nastříkala a celá ulice se za ní otáčela. Hlavně pánové!

Slovenská moderátorka Zuza Belohorcová si na tuto událost pořídila nové šaty a boty, které jí kolegyně chválily. Pokochat vůní se přišla i topmodelka a manželka Paľa Habery Daniela Peštová, ta našla řeč s návrhářkou Tatianou Kovaříkovu. Daniela přišla pohublá, ale veselá a vysvětlovala, že má moc práce.

Moderátorka Bára Štěpánová nebyla moc nadšená, když fotografové začali cvakat spouštěmi, ale nakonec svolila. Moderátorky ze Snídaně s Novou Michaela Dolinová a Klára Doležalová se vesele bavily, ale do hovoru se jim vloudila i napjatá situace na Nově, a to jim pak trochu zmrzl úsměv na rtech.

Odpočatá a opálená se přišla pobavit přítelkyně Leoše Mareše Monika Poslušná. Hlavní téma hovoru s kamarádkou »vypráskanou« redaktorkou Martinou Jandovou byly děti. Herec Jan Révai přišel se svým sličným doprovodem, ten mu dělala moderátorka slovenské televize. Parfém Flowerbomb si musela »očichat« i herečka Ivana Andrlová nebo zpěvačka Marcela Březinová s manželem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.