Honza Musil se vrací na Novu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Honza Musil se vrací na Novu!

Honza Musil
Honza Musil

PRAHA – Moderátor Honza Musil (41), který se v devadesátých letech proslavil v diskusním pořadu »Áčko« v televizi Nova, se vrací na obrazovky! Bude tu uvádět reality show Dům snů.


PRAHA – Moderátor Honza Musil (41), který se v devadesátých letech proslavil v diskusním pořadu »Áčko« v televizi Nova, se vrací na obrazovky! Bude tu uvádět reality show Dům snů, v níž několik soutěžních párů společnými silami vybuduje luxusní obytný dům na okraji Prahy, a jeden z nich jej potom doopravdy vyhraje.

„Ano, je to pravda,“ potvrdil deníku Aha! Musil, který coby moderátor vzešel z castingu, jehož se účastnila i jeho bývalá kolegyně z Áčka Šárka Kubelková. „Stavět by se mělo začít na jaře a televize Nova si mě vyblokovala na celý rok. Teď probíhají castingy na soutěžící. Přihlásilo se enormní množství párů, dohromady na sedm tisíc lidí, což je o dost více, než se čekalo,“ dodává Musil, který po odchodu z Novy působil i v TV Prima, kde měl pořad Sauna, a poté zmizel z televizního světa úplně, aby si v centru Prahy otevřel vlastní gay bar.


Autor: (mac)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.