Písničkář Jan Nedvěd - Natočil nejstrašnější album! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Písničkář Jan Nedvěd - Natočil nejstrašnější album!

Jan Nedvěd
Jan Nedvěd (Dalibor Puchta)

PRAHA – Tuhle kritiku bude písničkář Jan Nedvěd (62), jehož hity si už několik generací zpívá u táboráku, asi dlouho vydýchávat.

Tuhle kritiku bude písničkář Jan Nedvěd (62), jehož hity si už několik generací zpívá u táboráku, asi dlouho vydýchávat.

Jeho nová deska Lidové písničky totiž dostala na serveru iDnes.cz kvůli své (ne)kvalitě pouhých deset procent ze sta a nálepku, že je ještě větším vrcholem nevkusu než produkce legendárního teleshoppingového dua Eva a Vašek! „Mezi folkaři byl Nedvěd jedním z mála opravdových zpěváků. To je minulost. Tohle strašlivé album vrhá zcela nové světlo na jeho dosavadní tvorbu,“ popisuje své pocity z desky prý plné obludností, sebedojímání a sebeparodie autor recenze. Vyjádření zpěváka se nám nepodařilo sehnat, je ale pravdou, že posledních několik let jeho kariéra minimálně prudce uvadá…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.