Kateřina Kristelová - Jmenovala se Blažková! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kateřina Kristelová - Jmenovala se Blažková!

Příjmení Blažková se Kateřině příliš nelíbilo.
Příjmení Blažková se Kateřině příliš nelíbilo. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Tutlala to několik let! Řeč je o moderátorce Kateřině Kristelové (29), která dříve užívala příjmení Blažková. „Nechci to medializovat. Je to zásah do rodinných věcí, které nikdo nemá právo vytahovat,“ řekla deníku Aha! zprvu rozrušeně Katka.

 

„Měla jsem jméno otce, se kterým jsem celou dobu vyrůstala a žila. To je věc naprosto běžná, pokud se dva lidi rozvedou,“ pokračovala už o něco klidněji moderátorka a dodala: „Můj otec se opravdu jmenuje Kristel, mám to v rodném listě a můžu to dokázat. Kdokoli na základě tohoto něco napíše nebo natočí, tak se budu okamžitě soudit,“ snažila se zabránit zveřejnění utajovaného příjmení. V kuloárech se ovšem šeptá, že příjmení Blažková se Kateřina vzdala proto, že se do našeho showbyznysu rozhodně nehodí. Zkrátka nevynikne! Svá jména si tak změnili třeba Michal David (Vladimír Štancl), Petra Janů (Jana Petrů), Arnošt Pátek (Arnošt Piaček), Markéta Muchová (Markéta Krbušková) či Lucie Bílá (Hana Zaňáková). Kateřina ještě jako Blažková tancovala v klubu Radost FX a dostala i nabídku z TV Prima moderovat Tmusic. Hitparádu však již uváděla jako Kristelová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.