Leoš Mareš - 4:00 opilý doma 6:00 v pohodě v rádiu! Jak to jenom dělá? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Leoš Mareš - 4:00 opilý doma 6:00 v pohodě v rádiu! Jak to jenom dělá?

Leoš Mareš moc nespí, má totiž plno práce, kterou musí stůj co stůj zvládat.
Leoš Mareš moc nespí, má totiž plno práce, kterou musí stůj co stůj zvládat. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Pohádkově placený moderátor Leoš Mareš (32) je v showbyznysu znám jako náramný pracant. Nikdo ale není s to pochopit, jak to celé může zvládat.

Pohádkově placený moderátor Leoš Mareš (32) je v showbyznysu znám jako náramný pracant. Nikdo ale není s to pochopit, jak to celé může zvládat.

„Nedávno jsem ho naložil i s jeho švagrovou a ještě jedním člověkem do taxíku s tím, že Mareš byl totálně »na káry«. Kolem půl čtvrté ráno jsem ho vysadil u jeho bytu v Praze a švagrovou jsem vezl dál,“ řekl deníku Aha! taxikář Pepina a dodal, že ho za chvíli slyšel v rádiu, jako by se nechumelilo.

Otázkou proto zůstává, jak je možné, že už dvě hodiny po tom, co Mareše taxislužba odvezla domů opilého, byl moderátor schopen vysílat do éteru z rádia Evropa 2, kde každý všední den spolu s Patrikem Hezuckým a Lucií Šilhánovou uvádí Ranní show.

„To si asi musel šňupnout, jinak by se přece během dvou hodin neprobral,“ diví se ještě teď taxikář. Leoš Mareš se však od spekulací, že si pomáhá různými prostředky včetně drog, důrazně distancuje.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.